Rólunk

Gyula új gyöngyszeme

Gyula új gyöngyszeme, a Restaurant Panzió szeretettel várja vendégeit. Hangulatos szobák és apartmanok biztosítják a nyugodt kikapcsolódást karnyújtásnyira a Várfürdő főbejáratától a Gyulai Vár szomszédságában, a megújult Fő tértől, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől, mégis csendes, zöldövezeti környezetben.

Wellness nálunk

Kényeztesse magát kültéri wellness részlegünkben, ahol pezsgőfürdővel, frissítő zuhany, üdítő finn szauna, sószoba, lávaköves masszázs segíti az ellazulást egy fárasztó hét vagy nap után. Wellness részlegünk az Akácos u. 6 szám alatt található.

Kapcsolódó szolgáltatások

A több száz éves műemlékvédelmi épületében kialakított Marcos Étterem elegáns környezetben kínál páratlan regionális gasztronómiai élményeket, mely a nemzetközi konyha jellegzetességeivel van fűszerezve. Az ódon borospincék hangulatát idézi modern formában a Pálinkabár, mely zártkörű rendezvények helyszínéül is szolgál. A partner éttermünkben élvezhetik a különleges helyben készített sütemények, koktélok, kávék és teák kínálatát. A Piazza teraszon udvarias kiszolgálás mellett fogyaszthat el párjával egy pizzát vagy egy reggeli finom kávét.

A la carte reggeli: 1200 ft/fő - 8:00-10:00 óra között
Menü ebéd: 1200 ft/fő 12:00-14:00 óra között
A la carte vacsora: 1500 ft/fő 17:00-20:00 óra között


A Várfürdőről

A Várfürdő medencéi:

Hullám medence
Csúszdás medence
25 m-es fedett uszoda
50 m-es uszoda
Gyermek - víziparadicsom
Wellness medence

Az AquaPalota medencéi:

Baba- és Gyermekmedence: 2 vízágyú, kalózhajó vizicsúszda, 2 vízköpő kisállat
Rekreációs úszómedence
Élménymedence: 12 fekvő masszázspad, Vízfüggöny, Sodrófolyosó, 2 masszázsfülke, 6 nyakzuhany, buzgárok, gejzírek
Merülő medence a szaunázáshoz
Pezsgőmedence: 4 fekvő masszázspad, 8 db buzgár

Castello Szaunapark

Szauna felöntések rendje
HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK:
Bástya szauna: 13:00, 15:00, 17.00
KEDD, CSÜTÖRTÖK:
Bástya szauna: 17:00
Gőzkabin: 13:00 só, 15:00 méz
SZOMBAT:
Bástya szauna: 13:00, 15:00, 17:00
VASÁRNAP:
Bástya szauna: 17:00
Gőzkabin: 13.00 só, 15.00 méz


Gyula népszerűsége

Gyula népszerűségét, a középkori várán és a termálfürdőjén túl, kétségkívül a gasztronómiai élmények srófolják oly magasra. Itt pálinkát kóstolni éppúgy kötelező, mint kolbászt enni, vagy a 100 éves cukrászdában nosztalgiázni egy finom sütemény és egy habos kakaó mellett. A termálfürdő sem a hagyományos értelemben vett melegvizes lábáztató. Az európai színvonalú strand- és gyógyfürdő az Almásy-kastély ősparkjában nemcsak gyógy-, de élménymedencékkel, gyermek vízi paradicsommal, pezsgő- és hullámmedencékkel, valamint óriás- és kamikaze csúszdákkal gondoskodik a kicsik és a nagyok gondtalan szórakozásáról.